Retourneren

Retourneer binnen 14 dagen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Het terug sturen van het pakket

U heeft na aanmelding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aktieklapper.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

VOORWAARDEN

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij zetten een terugbetaling in gang of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Stuur een e-mail naar info@aktieklapper.nl onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Indien schade of gebreke van toepassing zijn, dan verzoeken wij u een duidelijke foto van de schade of gebreke mee te sturen. 

Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend. De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires. Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, versturen wij u een verzendlabel waarmee u uw bestelling gratis kunt terugsturen. Alleen als uw retourzending een waarde van minder dan € 50,- heeft, brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van €6,95 in rekening. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Ruilen

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Online ruilen U kunt uw artikel ruilen voor een zelfde artikel, andere maat of kleur door ons hierover te berichten. Er zijn echter extra verzend- en administratiekosten. Als het artikel waarvoor je het inwisselt een hogere waarde heeft, wordt het verschil in rekening gebracht.

FAQ 

Natuurlijk krijgt u uw geld terug, wanneer u uw product terugstuurt. Echter zal er bij een retourzending met een waarde van onder de €50,-, een verzend- en verwerkingstarief van €6,95 in rekening gebracht worden. Dit bedrag wordt automatisch in vermindering gebracht op het verschuldigde bedrag.

Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten
teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email naar onze klantenservice.

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.